U kent het nummer ongetwijfeld. “Geef mij maar Amsterdam” van Johnny Jordaan. Amsterdam is veelbezongen en er is altijd wat te beleven.

Het ‘Geef Mij Maar Amsterdam’ Spel is origineel spelprogramma van Amsterdam Enzo. Dit melige spel is perfect voor vrienden of collega’s die echt iets willen snappen van de stad Amsterdam. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje wordt er gelijk een stuk vrolijker van, want tijdens deze quiz worden jullie allemaal bijgespijkerd in de Amsterdamse taal, de Amsterdamse humor, Amsterdams Drama en de Jordanese smartlappen.

– Wat weet u eigenlijk van onze hoofdstad?
– Hoe goed kent u Amsterdamse smartlappen?
– Kunt u dat Mokums eigenlijk wel verstaan?
– En hoe zou het zijn met uw eigen Amsterdamse uitspraak?
– Heeft u een beetje Amsterdamse humor in huis (en laten we dat eens testen)?

In teams of koppels gaat u de strijd aanbinden om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

De quizmaster is een Amsterdammer ‘pur sang’, de vragen en muziekfragmenten zorgen ervoor dat uw aandacht nooit verslapt.
De klanken van André Hazes of Johnny Jordaan behoren tot de standaard gehoortest van deze quiz. Kortom; een zeer vermakelijk uitje. Na afloop bent u geheel ingeburgerd…..

Daarna gaat u pleitte, smeert u ‘m of peert u ‘m (geheel op z’n Mokums), of zorgen we ervoor dat u nog even lekker kan nagenieten tijdens een eersteklas diner of lunch op een schitterende locatie in de mooiste stad van de wereld….

Inclusief:
– Amsterdamse quizmaster
– Gezellige locatie in hartje Amsterdam
– Mooie prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door uw gewenste dag of tijdstip

Tip:
Bij Amsterdam Enzo kunt u dit spelprogramma uitstekend combineren met andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondleiding of rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Al mogelijk vanaf 10 personen. Bent u met minder deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

AMSTERDAM ENZO | info@amsterdam-enzo.nl | 06 42119900 | www.Amsterdam-Enzo.nl