De ‘Spreuken en Gezegden Speurtocht’ van Amsterdam Enzo is een geweldig leuke Amsterdam Speurtocht die zowel interessant als vermakelijk is. Dit spelprogramma is een hele originele manier om kennis te maken Amsterdam of juist een ander perspectief van de stad te krijgen.

Spelenderwijs komt u meer te weten over de oorsprong van vele Nederlandse spreekwoorden en gezegden, en hoe deze vaak hun oorsprong vinden in de geschiedenis van de stad. Veel spreuken en gezegden zijn in de loop der tijd ontstaan en hebben vaak een vergeten herkomst.
Wandel door Amsterdam en ontdek de leukste, raarste en grappigste gezegden.

Uw gezelschap wordt voor deze speurtocht verdeeld in een aantal teams en met een stadsplattegrond trekt u de wijde wereld in.
Onderweg stellen wij u allerlei vragen en moet u de antwoorden zien te vinden.

Na afloop geven we het beste team een fantastische hoofdprijs en komt u ineen café even bij onder het genot van een drankje!

Inclusief:
– Leuke prijs voor het winnende team
– 1 consumptie bij de prijsuitreiking
– Enthousiaste begeleiding
– Consumptie voor onderweg
– Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Al mogelijk vanaf 10 personen. Bent u met minder deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Tip:
Bij Amsterdam Enzo kunt u dit spelprogramma uitstekend combineren met andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondleiding of rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

AMSTERDAM ENZO | info@amsterdam-enzo.nl | 06 42119900 | www.Amsterdam-Enzo.nl